Zo nu en dan kom je interessante artikelen tegen in tijdschriften die met je hobby te maken hebben. Zo las Frie Vermeulen in Hengelsport maart/april 2018, een uitgave van sportvisserij Vlaanderen, een artikel betreffende de Waalse rivieren. Het draagt de titel "Waalse rivieren, vergunningen & reglementering" geschreven door Paul de Neef.

 

Nu kun je niet zomaar iets uit een tijdschrift op  je website plaatsen, dus is er contact gezocht met sportvisserij Vlaanderen op te vragen of er toe stemming verleend kon worden tot plaatsing van het artikel op onze site.  Met een positief antwoord van de sportvisserij Vlaanderen en als van Paul de Neef stemden zij er mee in, zodat onze leden hier ook kennis van konden nemen.

Een zeer nuttig stukje, daar we als vereniging toch jaarlijks met een aantal leden( 17 aanmeldingen tot nu toe) een weekend in de Ardennen verblijven om hier te vissen. Voor de oud gedienden die al jaren hier komen, zal dit misschien bekende kost zijn,maar voor nieuwelingen is dit artikel een interessante informatie bron.

Lees het artikel eens door en doe je voordeel er mee!

Met dank aan: Frie Vermeulen, Paul de Neef en Sportvissij Vlaanderen.